Søren Dalum har 5 års erfaring i undersøgelse, behandling og genoptræning af problematikker i hofte, knæ og fødder. Erfaringen er opnået via ansættelse hos Aalborg Sygehus Syd, hvor han har arbejdet med ortopædkirurgiske- og idrætsmedicinske patienter som bl.a. korsbåndsopererede. Derudover har han også erfaring fra klinikarbejdet, da han tidligere har været ansat på en anden af Aalborgs respekterede klinikker. Sideløbende med jobbet her på klinikken, er Søren også ansat hos Elitesport Aalborg til at varetage jobbet som fysisk træner for Sønderbro skolens I-klasser.
Derudover har han i 8 år været tilknyttet AaB Håndbold´s sundhedssektor som fysioterapeut og fysisk træner grundet hans uddannelse som fysisk elitetræner fra Danmarks Trænerskole. Det kan også nævnes, at han tidligere har været ansat som fysisk træner for Danmarks bedste Volleyball hold, indenfor superligafodbold samt diverse 1. div. i håndbold.
Med ansættelsen af Søren vil det i fremtiden være muligt at deltage på diverse genoptræningshold for folk som har pådraget sig skade på fødder, knæ og hofter. Det kunne eventuelt være efter en korsbåndoperation, men i høj grad også til folk som har pådraget sig en skade som ikke kræver en operation, men genoptræning. – læs mere om dette senere her på hjemmesiden.-
Ydermere er han også certificeret til at lave Supersole. En individuelt tilpasset sål som også kan bruges i dagligdags fodtøj.