PRAXTOUR INFORMATION:

 

CYKLEN:prax2

Vi har 1 Praxtour cykelsimulatorer, og den er blandt andet kendt fra TV2s Tour De France studie.

 

Cykelsimulatoren giver dig mulighed for at træne hele året rundt og flytte den sure og kolde udendørs vintercykeltræning indenfor på en af vores Praxtour cykelsimulatorer.

 

Cyklen er bygget op som rigtige racercykler med Shimano gearskift. Der er 30 elektroniske gear, bestående af tre klinger foran og ti klinger bagved. Du kan selvfølgelig hele tiden holde dig orienteret om, hvilket gear du kører i. Du skal enten bruge SPD, almindelige LOOK klamper eller kondisko. De er kompatible med Polar pulsmåler.

 

Simulatorerne har touch screen, og de er meget lette at betjene. Skærmen viser hastighed, watt, kadence, puls, forbrændte kalorier, kørte kilometer, kilometer tilbage og hvilket gear, du kører i. Du er derfor hele tiden opdateret under træningen.

Din tid gemmes automatisk under dine personlige tider, og hvis tiden er god, registreres den også i Top 10 på den på den pågældende rute. I kan derfor lave konkurrencer og hele tiden følge med i udviklingen.

 

RUTERNE:

Vi har i alt over 30 forskellige ruter. Du kan køre alle de kendte bjerge i Europa som f.eks. Alpe d’Huez, Tourmalet og Mont Ventoux. Der er også mange spændende muligheder som f.eks. VM ruten 2011 i Danmark og udfordringer i Belgien, Schweiz, Holland og Tyskland. Alle ruter kan deles op i seks mindre etaper efter ønske.

Der er 4 niveauer at vælge imellem: Let (60 %), medium (70 %), sport (90 %) og virkelig (100 %). Alle kan derfor være med – fra nybegynderen til den meget erfarne cykelrytter.

 

KLAMPER:

Du kan bruge SPD eller Look Delta klamper. (Sko kan lejes til 10 kr. i FYSIOFitness)

          

Booking:

Du kan booke cyklen på timebasis, og en time er inkl. rengøring/klargøring til næste rytter. Booking foregår igennem FYSIOFitness på tlf: 98130336

 

PRIS: 

Oprettelsesgebyr af profil: 50 kr.

1 time 70 kr.

2 timer 125 kr.

 

BOOK TID I RECEPTIONEN I FYSIOFitness NU – HUSK HÅNDKLÆDE OG VAND !!