WheelFIT  IMG_1693_resize-300x199

Vi tilbyder nu træningskonceptet Wheel FIT til kørestolsbrugere. WheelFit bruger bl.a. elementer fra træningskonceptet CrossFit, hvilket vil sige, at det er meget varierende træning, som kan udføres med høj intensitet. Udover at træningen er effektiv til at forbedre din muskelstyrke, har det også en positiv indvirkning på dit kredsløb, så du vil opleve en væsentlig konditionsforbedring.

WheelFIT træningskonceptet tager udgangspunkt i, at du er kørestolsbruger og har et vis funktionsniveau af armene. Alle øvelserne tilpasses individuelt, så uanset dit funktionsniveau, alder samt træningserfaring, kan du deltage. Hvis du har en hjælper med, kan vedkommende træne med gratis. IMG_1705_resize-300x199

Hvis du har en vederlagsfri henvisning fra din læge, kan du deltage gratis på holdet. Du kan også deltage på holdet med en normal henvisning fra lægen, men som udgangspunkt kræver det ikke henvisning at deltage på holdet.

Hvorfor vælge WheelFIT ?

WheelFIT varetages af to erfarne fysioterapeuter, som også har stor erfaring inden for fysisk træning.

Hvis du ønsker mere information kontakt venligst klinikken.

Søren Dalum eller Søren Knudsen

– Har du en klinik/træningscenter mv., er instruktør og ønsker at benytte WheelFit navnet og WheelFit trænings konceptet? Kontakt Søren Dalum eller Søren Knudsen på tlf. 98 13 26 88