??CORONA UPDATE??

Kære alle,

Vi har fortsat et beredskab, hvor vores fysioterapeuter tilbyder diagnosticering, sygdomsbehandling, genoptræning samt forebyggelse til dem, der vurderes at have kritisk behov for hjælp under COVID-19. Dvs. at vi skal sikre, at du er i stand til at opretholde eller hindre forværring af dit funktionsniveau, livskvalitet og/eller arbejdsevne.

Vores telefon vil fortsat være åben hverdage fra 10.00-12.00 – så er du i tvivl om, hvorvidt du er kandidat til behandling på klinikken, har brug for vejledning eller lignende, så tøv ikke med at ringe til os på 98132688 ?.

Vi bruger alle værnemidler dvs. mundbind og handsker, og derudover har vi fordelt vores fysioterapeuter over hele dagen. Der vil ydermere være mere fokus på rengøring og håndhygiejne, da vi skal passe på hinanden og gøre vores bedste for at forebygge smitte med COVID-19 ?.

Vi ser frem til at se dig!

Hvis du allerede har en tid ved en af vores terapeuter, så vil du løbende blive kontaktet, hvis denne må aflyses, laves om til telefonkonsultation eller lignende.

Klinikken ønsker alle en god påske ?.