??Corona update 27/4-2020??

I dag kan vi bringe gode nyheder til vores patienter i Holbergsgade 13. Vi er efter tæt dialog med Danske Fysioterapeuter, blevet enige om at åbne op for vores træningscenter under retningslinier fra Sundhedsstyrelsen. Dvs:

– at der i centret vil være begrænsning på antal brugere af gangen, så hold god afstand til andre, som du vil gøre alle andre steder.

– der vil være påbud om at bruge håndklæde på træningsmaskiner og efterfølgende desinfektion (der vil være øget mængde af dispensere i centret)

– Omklædnings- og badefaciliteter vil ikke kunne benyttes.

Det er kun for vores lægehenviste patienter centret åbner nu. Dette gør vi, for at vores patienter kan undgå yderligere funktionsnedsættelse og øget smerteniveau. Vi er rigtig glade for, at vi kan tilbyde træning til vores patienter igen, så overhold venligst reglerne, så vi ikke bliver tvunget til at lukke for adgang til centret igen. Vel mødt til vedligeholdende- og genoptræning igen ??