Er du en af de mange danskere, som lider af smerter i benene og nedsat gangdistance pga. vindueskiggersyndrom?
  • Hos Klinik for Fysioterapi tilbyder Søren Dalum træning som kan forbedre din gangdistance og reducere smerter!
Tusindvis af danskere lider af Claudicatio Intermittens (vindueskigger syndrom). Som følge af åreforkalkning af blodårerne til benene, kommer der ikke nok blod/ilt til benene. Det medfører kraftig nedsat gangdistance og smerter i benene, som gør, at man må tage mange små pauser på en gåtur (Vindueskigger).
Dansk forskning viser, at man kan øge sin gangdistance med op til 3 gange og reducere smerterne for mange af forsøgsdeltagerne ved at gennemføre et træningsforløb med superviseret gangtræning tre gange i ugen over 12 uger.
  • Et træningsforløb ved Søren Dalum bliver gangtræning kombineret med styrketræning, da vi oplever en yderligere god effekt af dette.
  • Vi træner sammen op til tre gange om ugen.
Ring 98132688 eller skriv en mail til Søren Dalum for at høre nærmere om dine muligheder.