Vores Søren Dalum hjælper Organdonation-ja-tak.dk

Vores Sportsfysioterapeut Søren Dalum pakker igen felttasken og prøve kræfter med endnu en Danmarksrekord. Som så ofte er der tale om ultraløberen Stine Rex, der skal forsøge at slå Danmarksrekorden på 24 timers løb på løbebånd.
Løbet er arrangeret sammen med patientforeningen organdonation-ja-tak.dk for at skabe endnu mere opmærksomhed omkring det vigtige emne; organdonation.

Søren Dalum's uundværlige rolle

Som fysioterapeut på feltarbejde skal Søren være forberedt på enhver tænkelig situation som Stine Rex kan blive udsat for.

Det betyder at Søren udover at pakke enorme mængder af mad og drikke til sig selv og Stine Rex. Skal Søren medbringe sit normale fysioterapeutisk behandlingsudstyr med diverse tapevarianter, ankelbandage og vabelplaster. Derudover er han også udrustet med klinikkens High power laser, for at have alle de bedste behandlingsværktøjer klar hvis det behøves, det betyder også at selvfølgelig også pakkes hårlak og neglesaks!

Som fysioterapeut i feltarbejde, hvor der skal præsteres på elite-niveau, kræver det en fuld koncentreret og fokuseret fysioterapeut, der på få sekunder kan vælge den rigtige behandling og derved på få minutter få atleten tilbage til udøvning.
Dette har vores Søren Dalum heldigvis en masse erfaring med, men vi ønsker dem alligevel begge to, held og lykke!

Hvor og hvornår finder det sted?

Rekordforsøget finder sted på scenen i Zoologisk have fra på torsdag d. 3/6 fra kl. 11.00.

Du er mere end velkommen tll at komme forbi eller følge det live via Tv2Nord.