Sportsfysioterapi Kursus på Club La Santa Sport

3C3C82FB-1AAD-4E8C-94CA-0C2F528C86F3_1_105_c
BB705486-7942-4F46-9837-DABE66B36206_1_105_c

I uge 37 deltog jeg på DSSFs (Dansk Selskab for Sportsfysioterapi) tre kurser «Introduktionskursus til Sportsfysioterapi og kursene om Sportsfysioterapi i relation til forskellige kropsregioner» samt «Sportsfysioterapi i relation til knæ – og fod/ankel området». Kurserne blev afhold på Lanzarote; Club La Santa Sport, og kunne derfor ikke have en mere perfekt setting til at nerde en hel masse fysioterapi med kollegaer fra hele Danmark! 

Kurserne blev afhold af fysioterapeuter igennem Dansk Selskab for Sportfysioterapi, som var specialister indenfor feltet. Det var meget lærerigt, og jeg sidder igen med en masse viden og manuelle teknikker. Kurserne var både teoretiske, men også praktiske, og vi lærte alt fra sygdomslære, anatomi og fysiologi til genoptræningsteknikker og manuelle teknikker for muskuloskeletale problematikker i UE. 
På den anden side var Club La Santa et dejligt sted at være i de få timer vi havde fri hver dag; hvor der blev slappet af ved poolen, spillet padel-tennis, cyklet mountainbike, trænet crossfit mm. 
Jeg glæder mig til næste kursus med DSSF, og vejen videre til at blive certificeret sportsfysioterapeut! 

Læs mere om Renate her