Grundet DM ugens afholdelse i Aalborg og de dertilhørende sportsarrangementer, bliver trafikken i byen kraftigt påvirket i de kommende dage, så tag afsted i god tid, hvis du har en aftale på klinikken.

aalborg:nu beskriver forholdene således:

Her får du et overblik over, hvordan trafikken generelt bliver påvirket på de større veje:

Torsdag 23. juni er Vesterbro spærret fra klokken 6 om morgenen og resten af dagen og Kong Christians Allé er lukket fra klokken 11 og forventet frem til kl. 19.30. Arbejdet med at afspærre de øvrige veje på ruterne foregår løbende i tidsrummet fra klokken 7 til 12, det forventes, der er afspærret frem til kl. 19.30. Enkelte strækninger på den vestlige del af ruten afspærres dog først fra kl. 16.00

Fredag 24. juni – mandag 27. juni er Nyhavnsgade spærret omkring Slotspladsen fra fredag morgen kl. 9.00 til og med mandag morgen klokken 6.

Søndag 26. juni er Vesterbro spærret hele dagen, Kong Christians Allé og øvrige veje på rundstrækningen fra klokken 7 og forventet frem til kl. 17.30. De øvrige veje uden for rundstrækningen lukkes periodisk fra kl. 9.00.