Holdbeskrivelse

Bassin:

Træning i 35 grader varmt vand, stabilitetstræning af “muskelkorsettet”, styrke- og bevægelighedstræning. Der er mulighed for at svømme og benytte Relax-område efter træning. Træningen foregår i Svømmeland i Nørresundby.

Diabeteshold (midlertidig afviklet):

Kredsløb og bevægeligheds-/smidighedstræning, styrketræning af hele kroppen som blandt andet foregår med håndvægte, elastikker og store træningsbolde. Der er god mulighed for at op eller nedjustere øvelser efter ens eget niveau. Det SKAL være sjovt at træne, derfor spiller det sociale aspekt også en væsentlig rolle.

El-stimulation:

TENS/NMES strøm kan aktivere “glemte” muskler, muskler med nedsat kraft, nedsætte smerter og har mange andre gode egenskaber. Derfor egner denne type behandling/træning sig til mange forskellige diagnoser: Apopleksi, Sklerose, Neuropati, genoptræning og smertelindring.

Pilates:

Både til patienter og andre uden diagnose, som har brug for at få optrænet de stabiliserende muskler, og opnå en bedre kropsholdning og mere hensigtsmæssige bevægemønstre. For at medvirke til at mindske unødige spændinger samt fysisk og psykisk stress.

Ryg-/Hofte-/Knæ-/Fodhold:

Gælder for alle med skavanker i disse kropsområder, eller efter operationer mm. Der trænes på mange forskellige nivaeuer, på bolde, måtter, vægte, elastikker mm. Styrke- og stabilitetstræning er væsentlige ingredienser på dette hold.

Herregod fredag:

G

Ryghold:

G

Fredags motion:

G