Grundidéen bag FYSIOFitness er at blande en afslappet atmosfære, professionelle instruktører, fleksible medlemskaber og rimelige priser til en kvalitetsoplevelse, vi tror rammer den brede befolkning. Som navnet mere end antyder har FYSIOFitness rod i fysioterapien.

Centret henvender sig både til dem, der allerede i dag dyrker fitness som motionsform, og til idrætsfolk, der bl.a. kan få rådgivning om træningsmetoder og skader m.m. Men også de mange, der i dag ikke finder de eksisterende centre attraktive, er der plads til i FYSIOFitness.

Klinik for Fysioterapi og FYSIOFitness har et gensidigt samarbejde og vil i fællesskab kunne tilbyde god og professionel rådgivning.

FYSIOFitness er et fitnesscenter, som drives af fysioterapeut, Jan Heinrich, som udover at være fysioterapeut også har mange års erfaring indenfor fitnessbranchen.

Vi tror på, at afslappede og uformelle omgivelser, et realistisk prisniveau, en høj hygiejnisk standard og kompetencer hos vort personale er forudsætningen for succes. Vi ønsker at udbyde en bred vifte af motiverende og alsidige træningsformer.

For at nå disse mål lægger vi vægt på:

Vi byder alle velkomne i FYSIOFitness – og husk:
Her er plads til alle!