Skip to main content

Er du ny patient?

Den første konsultation

Første gang du møder til konsultation på klinikken, afleverer du din henvisning til en af klinikassistenterne, med mindre henvisningen allerede er hentet ned fra Henvisningshotellet på nettet. Klinikassistenten sørger for, at du bliver registreret i klinikkens IT-system.

Den offentlige sygesikring giver tilskud til alle fysioterapeutiske behandlinger. Er du medlem af Sygeforsikringen »Danmark« ydes derudover tilskud til din behandling efter gældende regler og takster.

Du kan spørge din fysioterapeut om de gældende takster for såvel den offentlige sygesikring som Sygeforsikringen »Danmark«.

Kontakt os

98 13 26 88

Vi sidder altid klar ved telefonen

Indledende undersøgelse

Når fysioterapeuten har set på lægens henvisning, indledes med en grundig undersøgelse. Denne undersøgelse tager som regel hele konsultationstiden, og danner grundlag for hele den videre indsats. Undersøgelsen koster lidt mere end de efterfølgende behandlinger. Fysioterapeuten vil yderligere informere dig om den forventede pris på netop dit behandlingsforløb.

Behandlingsforløb på Klinik For Fysioterapi

  • Indledende undersøgelse hos fysioterapeuten.
  • Et af fysioterapeuten individuelt tilrettelagt behandlings- og træningsforløb.
  • Grundig information og rådgivning om smerter og årsagssammenhænge.
  • Hvis du som patient har behov for yderligere undersøgelser hos egen læge, speciallæger eller sygehus afdelinger, sker dette i samarbejde med Klinik for Fysioterapi.

Betaling

Prisen for behandlinger hos en fysioterapeut er fastsat af den offentlige sygesikring. Der afregnes efter hver behandling med mindre andet aftales. Du kan betale kontant eller med dankort, check og giro. Hvis din behandling dækkes af et forsikringsselskab eller socialforvaltningen, skal du informere din fysioterapeut om det, den første gang du er til behandling.

Lagner

Du er meget velkommen til selv at medbringe lagner til behandlingen. Hvis du vælger ikke at tage lagen med, kan du købe et i receptionen. Klinikken opbevarer ikke lagner.

Afbud

Afbud bedes meddelt dagen før eller samme dag inden kl. 9.00. Hvis du ikke melder afbud, eller melder afbud for sent, vil du blive afkrævet et udeblivelsesgebyr på kr. 298,89,-.

OM KLINIKKEN

FYSIOTERAPEUTER

PRISER

FYSIOFITNESS

Følg os på
Facebook & Instagram

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

26 - anbefaler KLINIK FOR FYSIOTERAPI

Læs mere på vores Facebook og Instagram side, hvad vores kunder siger om os.

Har du brug for assistance til at finde din nye fysioterapeut?

Så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper gerne med at finde det rigtige match.

Kontakt os