Skip to main content

Om klinikken

En McKenzie klinik

Klinik for Fysioterapi, Holbergsgade tilbyder genoptræning og behandling af skader i kroppens led og muskler, herunder også idrætsskader. Hos Klinik for Fysioterapi har vi 6 certificerede McKenzie terapeuter. Denne videreuddannelse gør, at klinikkens fysioterapeuter har opnået særlige kompetencer i undersøgelse og behandling af smerter i nakke og ryg.

Vores team af fysioterapeuter i Aalborg

Vi er i alt 12 fysioterapeuter, som arbejder hos Klinik for Fysioterapi, der alle vil gøre vores bedste for at gøre din behandling så behagelig og optimal som muligt. Derfor har vi som fysioterapeut klinik sikret os at have et af landets bedste behandlings- og genoptræningsmiljøer, hvor vi kan garantere en rigtig god behandling.

Du kan se og læse om alle vores fysioterapeuter under dette link: Terapeuter.

Kontakt os

98 13 26 88

Vi sidder altid klar ved telefonen

Holdtræning med uddannet Fysioterapeut

Vi tilbyder diverse former for individuel træning og holdtræning med en uddannet fysioterapeut som instruktør. Dermed er du sikret dig en professionel træning, hvor der er fokus på et skadefrit genoptræningsforløb ved hjælp af det naturlige bevægemønster. Du kan se alle vores holdtræninger med en tilknyttet fysioterapeut under dette link: Holdplan

Vi tilbyder også træning i varmtvandsbassin i Skansebadet i Nørresundby. Hør nærmere i receptionen.

I Hjertet af Aalborg centrum

Vores klinik er placeret på adressen Holbergsgade 13, 9000 Aalborg. Dette betyder, at klinikken er let tilgængelig for alle aalborgensere, der har brug for en fysioterapeut. Herudover har vi også placeret vores træningscenter der har tilknytning til klinikken, nemlig FYSIOFitness, på samme adresse.

Kontakt os og hør mere

Hvis du har skavanker og skader, så kom ind og tag en snak med en fysioterapeut hos os. Du kan hurtigt få booket en konsultation med henblik på at se, hvorledes vi kan hjælpe med at komme over dine skader.

Patientinformation

Link til McKenzie hjemmesiden med gode råd og information til patienter med rygsmerter:
http://www.mckenzie.dk/

OM KLINIKKEN

FYSIOTERAPEUTER

PRISER

FYSIOFITNESS

Følg os på
Facebook & Instagram

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

26 - anbefaler KLINIK FOR FYSIOTERAPI

Læs mere på vores Facebook og Instagram side, hvad vores kunder siger om os.

Har du brug for assistance til at finde din nye fysioterapeut?

Så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper gerne med at finde det rigtige match.

Kontakt os