Skip to main content

Holdbeskrivelse

Læs mere om vores holdbeskrivelse

Bassin:

Træning i 35 grader varmt vand, stabilitetstræning af “muskelkorsettet”, styrke- og bevægelighedstræning. Der er mulighed for at svømme og benytte Relax-område efter træning. Træningen foregår i Svømmeland i Nørresundby.

Diabeteshold (midlertidig afviklet):

Kredsløb og bevægeligheds-/smidighedstræning, styrketræning af hele kroppen som blandt andet foregår med håndvægte, elastikker og store træningsbolde. Der er god mulighed for at op eller nedjustere øvelser efter ens eget niveau. Det SKAL være sjovt at træne, derfor spiller det sociale aspekt også en væsentlig rolle.

El-stimulation:

TENS/NMES strøm kan aktivere “glemte” muskler, muskler med nedsat kraft, nedsætte smerter og har mange andre gode egenskaber. Derfor egner denne type behandling/træning sig til mange forskellige diagnoser: Apopleksi, Sklerose, Neuropati, genoptræning og smertelindring.

Pilates:

Både til patienter og andre uden diagnose, som har brug for at få optrænet de stabiliserende muskler, og opnå en bedre kropsholdning og mere hensigtsmæssige bevægemønstre. For at medvirke til at mindske unødige spændinger samt fysisk og psykisk stress.

Ryg-/Hofte-/Knæ-/Fodhold:

Gælder for alle med skavanker i disse kropsområder, eller efter operationer mm. Der trænes på mange forskellige nivaeuer, på bolde, måtter, vægte, elastikker mm. Styrke- og stabilitetstræning er væsentlige ingredienser på dette hold.

Herregod fredag:

G

Ryghold:

G

Fredags motion:

G

Kontakt os

98 13 26 88

Vi sidder altid klar ved telefonen

OM KLINIKKEN

FYSIOTERAPEUTER

PRISER

FYSIOFITNESS

Følg os på
Facebook & Instagram

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

26 - anbefaler KLINIK FOR FYSIOTERAPI

Læs mere på vores Facebook og Instagram side, hvad vores kunder siger om os.

Har du brug for assistance til at finde din nye fysioterapeut?

Så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper gerne med at finde det rigtige match.

Kontakt os