Skip to main content

SPORTSKlinikken

Professionelle ordninger med sportklubber

Som en del af klinikken tilbyder vi også professionelle ordninger med sportklubber i SPORTSKlinikken. Hvor vi kan tilbyde hurtig undersøgelse og behandling samt specifik træning på klinikken eller i klubben.

Vi har nu på klinikken daglig gang af spillere fra Aalborg Pirates ishockey og Elitehåndbold Aalborg. De kommer for at blive undersøgt og behandlet for diverse skader, der uvilkårligt hører med i tilværelsen som elitesportsudøver. Udover undersøgelse og behandling bruger spillerne også vores træningscenter FYSIOFitness til forebyggende- og genoptræning, så vi kan sikre os, at spillerne monitoreres bedst muligt i løbet af sæsonen.

Udover mulighedernes vi tilbyder på klinikken, så deltager vi også til træning og kampe, så indsatsen kan gøres hurtigt i felten, hvis uheldet er ude eller der skal specifikke sportsrelaterede øvelser til under forløbet. Der er et tæt samarbejde mellem holdets trænere, spillere og sundhedsstab, hvilke giver de bedste forudsætninger for velspillende hold.

Er du eller din klub interesseret i en samarbejdsaftale, så kan du kontakte klinikejer Jan Heinrich på jh@fysioklinikken.dk for at høre mere om mulighederne for en sådan aftale.

Kontakt os

98 13 26 88

Vi sidder altid klar ved telefonen

OM KLINIKKEN

FYSIOTERAPEUTER

PRISER

FYSIOFITNESS

Følg os på
Facebook & Instagram

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

26 - anbefaler KLINIK FOR FYSIOTERAPI

Læs mere på vores Facebook og Instagram side, hvad vores kunder siger om os.

Har du brug for assistance til at finde din nye fysioterapeut?

Så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper gerne med at finde det rigtige match.

Kontakt os